Σε όλη την Ελληνική επικράτεια το κόστος των μεταφορικών είναι 5€.

Για αποστολές στην Κύπρο το κόστος των μεταφορικών είναι 12€

Δεχόμαστε πληρωμές με αντικαταβολή.
Δεχόμαστε πληρωμές μέσω της εφαρμογής του PayPal.
Δεχόμαστε πληρωμές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών μέσω της υπηρεσίας της PayPal.
Δεχόμαστε πληρωμές μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον εταιρικό λογαριασμό που διατηρούμε στην Eurobank.

Το PayPal είναι ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε τις πληρωμές online. Κατά τον έλεγχο της παραγγελίας σας, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του PayPal.

Φροντίστε να συμπληρώσετε τις σωστές λεπτομέρειες για γρήγορη και χωρίς προβλήματα επεξεργασία πληρωμών. Μετά από μια επιτυχημένη πληρωμή PayPal, μια απόδειξη πληρωμής θα δημιουργηθεί αυτόματα στο σύστημα της crossovershop.gr για την παραγγελία σας.

Είναι γρήγορο, εύκολο και ασφαλές.

Ναί! Είναι συχνά παρεξηγημένο ότι ένας λογαριασμός PayPal είναι απαραίτητος για να κάνετε πληρωμές μέσω του PayPal. Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεστε λογαριασμό, αν και σας συνιστούμε να εγγραφείτε στην υπηρεσία για να απολαύσετε την πρόσθετη ευκολία χρήσης.

Χωρίς λογαριασμό PayPal, το μόνο που χρειάζεστε είναι οποιαδήποτε χρεωστική / πιστωτική κάρτα που αναφέρεται παρακάτω, η οποία υποστηρίζεται από την Paypal.

Με τη χρήση του PayPal, μπορούμε να επεξεργαστούμε και να παραδώσουμε τις παραγγελίες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το PayPal είναι ο ευκολότερος & πιο ασφαλής τρόπος να κάνετε online πληρωμές. Δεν απαιτείται λογαριασμός.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς λειτουργεί το PayPal για εσάς.

Η παραγγελία σας αναμένετε να φτάσει στον προορισμό της εντός τριών (3) έως οκτώ (8) εργάσιμων ημερών από την επαλήθευση της πληρωμής, ανάλογα με τον όγκο των παραγγελιών που έχουμε λάβει.

Εάν αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις στην παραλαβή της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως και θα σας βοηθήσουμε να επιβεβαιώσετε την κατάσταση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που ορίσατε λάθος διεύθυνσης αποστολής παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου στον αριθμό +30 2310 334434 είτε μέσω email στην παρακάτω ηλεκτρονικό λογαριασμό info@crossover.com.gr.

Σε κάθε περίπτωση να έχετε διαθέσιμο τον αριθμό παραγγελίας σας.

Από προεπιλογή, η τελευταία χρησιμοποιημένη διεύθυνση αποστολής θα αποθηκευτεί στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο μας. Όταν ελέγχετε την παραγγελία σας, εμφανίζεται η προεπιλεγμένη διεύθυνση αποστολής και έχετε την επιλογή να την τροποποιήσετε αν χρειαστεί.

Οι οδηγίες ενεργοποίησης του λογαριασμού σας θα σταλούν στο email σας μόλις υποβάλετε τη φόρμα εγγραφής.

Εάν δεν λάβατε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το λογισμικό αλληλογραφίας του παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να το εμποδίζει. Μπορείτε να δοκιμάσετε τον φάκελο junk / spam ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο promitheas@crossoverbrand.com

Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί κωδικός παρακoλούθησης της παραγγελίας (tracking number). Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται με την υπηρεσία κούριερ της Γενικής Ταχυδρομικής.

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, η κατάσταση του ιστορικού της παραγγελίας σας βρίσκεται στο Ιστορικό παραγγελιών. Εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις παραγγελίες που έχετε πραγματοποιήσει στον ιστότοπο μας.